Logo
0102030405060708091011
Uz podršku:
CYR | LAT | ENG 

 

Treći srpski kongres o putevima / 2018

Poštovane kolege i prijatelji,

Čast nam je i zadovoljstvo da Vas pozovemo na Treći srpski kongres o putevima koji će se održati 14. i 15. juna 2018. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza. Podsećamo vas da su Prvi srpski kongres o putevima, održan juna 2014. godine i Drugi srpski kongres o putevima, održan juna 2016. godine (kongresi se održavaju svake druge godine), bili izuzetno uspešni i da je okupio više od 300 učesnika i podstakao razmenu iskustava i znanja putarske zajednice šireg regiona.

Putevi oblikuju život modernog društva i određuju tokove budućeg razvoja. Kroz odnos društva prema putevima, kao i kroz odnos puteva prema prirodi, ogleda se odnos društva prema svojoj okolini ali i prema sebi samom. Odgovorno odlučivanje, zasnovano na novim tehnologijama planiranja i projektovanja, kao i građenje, bazirano na modernim tehnikama materijalizacije projektnih zamisli, dobre ideje pretočiće u još bolju putnu infrastrukturu. Ove nepobitne činjenice oblikuju i teme predstojećeg kongresa o putevima:

• Planiranje i projektovanje – Primeri i iskustva
• Planiranje i projektovanje - Nove tehnologije
• Upravljanje, građenje i održavanje puteva
• ITS i nove tehnologije u saobraćaju
• Efikasnost i bezbednost saobraćaja na putevima
• Održivi razvoj i zaštita životne sredine

Pozivamo domaće i inostrane stručnjake da po zadatim temama iznesu svoja saznanja i viđenja, i da sa učesnicima kongresa podele svoja iskustva. Za učesnike je predviđena kotizacija na nivou prethodnog kongresa (sa skalom popusta za ranije uplate).

Pozivamo sponzore da podrže Treći srpski kongres o putevima i promovišu svoje firme na ovom međunarodnom skupu birajući sponzorski paket koji im najviše odgovara.

Sve potrebne informacije o kongresu možete naći na internet prezentaciji: www.kongresoputevima.rs na kojoj se vrši prijavljivanje učesnika.

Organizatori kongresa:
Srpsko društvo za puteve
“Via-Vita”
JP “Putevi Srbije”

 

*

Kontakt:
Srpsko društvo za puteve “Via-Vita”, Bulevar Peka Dapčevića 45, 11000 Beograd, Srbija
Tel/fax: +381 11 2493 134, Email: sdp.viavita@gmail.com

Kongresna agencija:
Omnibus, Email: office@kongresoputevima.rs, T: +381 63 250 669, +381 11 2442 988

 

 
all rights reserved: Srpsko društvo za puteve "Via-Vita" i JP Putevi Srbije / design: © 2015 / www.omnibus.rs